Program zboruri Aeroport Cluj-Napoca [CLJ] Sosiri si plecari

This post is also available in: enEnglish (Engleză)

Sosiri si plecari la Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca [CLJ]

Pentru cei ce au nevoie sa ajunga la aeroport in timp util si in conditii de confort si siguranta deosebite, va informam ca Swiso rent a car Cluj-Napoca, ofera servicii de inchirieri auto si transfer la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca.  Seriviile sunt ireprosabile iar preturi ince de la 6 Euro fara TVA pe zi.

program-zboruri-aeroport-cluj-napoca-sosiri-plecari

Suna acum la numarul de telefon +40784010689 pentru serviciul transfer aeroport sau inchirieri auto! Suntem o companie cu traditie in Romania, oferim servicii de inchirieri auto in cluj si marile orase din tara. Centrul de inchirieri auto in Cluj-Napoca, se afla langa aeroportul International Avram Iancu in  Strada Traian Vuia 156, Cluj-Napoca 400396

 

Aici gasesti programul zborurilor pentru sosiri si plecari din Aeroportul Cluj-Napoca CLJ Avram Iancu, programul este actualizat zilnic.

Zboruri Aeroport Cluj [CLJ] sosiri si plecari

Swiso rent a car Cluj-Napoca va ofera posibilitatea sa alegeti din peste 20 marci de masini de inchiriat in Cluj-Napoca, iar in aceasta pagina informațiile despre zboruri sosiri si plecari la Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca, aceste informatii sunt preluate automat de pe FlightStats, și sunt supuse Termenilor de utilizare Terms of Use. Swiso Rent a car cluj nu-și asumă nicio răspundere privind acuratețea lor.

Pentru a vă asigura că informațiile sunt exacte, vă recomandăm să contactați companiile aeriene.

In speranta ca aceste informatii despre programul zborurilor la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca au fost de ajutor, va invitam sa distribuiti acest articol catre prietenii dumneavoastra carora le-ar putea fi de ajutor informatiile actualizate zilnic despre zborurile la Cluj si programul de sosiri si plecari. Deasemena va invitam sa consultati si pagina de inchirieri masini in Cluj-Napoca cu preturi de la 6 euro fara TVA e zi.

Program zboruri Aeroport Cluj-Napoca [CLJ] Sosiri si plecari
3.2 (64%) 10 votes